Problems uploading to YouTube

New Here ,
Apr 05, 2022 Apr 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I exported a premiere pro project to .mp4 and on my Mac it played fine. Settings look right. But when I upload it to YouTube it plays as if a 360deg video. Any ideas why that might be? I've now tried six times - always the same.... I am anything but an expert but have also gone through the same process many times successfully...

TOPICS
Export , Formats

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Apr 05, 2022 Apr 05, 2022
Check your export settings, might have accidentally turned on VR.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 05, 2022 Apr 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Check your export settings, might have accidentally turned on VR.

AnnBens_1-1649162346988.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 13, 2022 Apr 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thank you - I wonder if that happened as part of an upgrade? Can't think how I'd ever have done it! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 13, 2022 Apr 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I think the latter 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines