• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Transcription not working

Community Beginner ,
May 16, 2024 May 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I get "No dialogue found" in the text window regardless of what I do...it was working as recently as a week or two ago...

Views

110

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , May 16, 2024 May 16, 2024

I have the answer to this...and a simple one it is. Since I'm and Enteprise client with WTW, the companhy I work, I was simultaneously reaching out to Andy Edwards, on the Adobe Elite Support ASP Tema, who in turn reach out to Matt Christensen on the Engineering team to solve the issue. Matt saw that it was just a matter of me checking the Follow active monitor button on the bottom of the Transcipt window. I must have unchecked it without realizing it. Thanks, all!

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
May 16, 2024 May 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

More info please. What version of PR? New project? Multiple file types? Etc

 

Screenshots might help.

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 16, 2024 May 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for getting back to me !  The lastest PR....24.3. Both new projects and old. Mp4 and MFX files. No dialogue found for any, and from the screenshots, you can see there is dialogueScreenshot 2024-05-16 at 10.17.36 AM (2).pngScreenshot 2024-05-16 at 10.17.36 AM.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 16, 2024 May 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have the answer to this...and a simple one it is. Since I'm and Enteprise client with WTW, the companhy I work, I was simultaneously reaching out to Andy Edwards, on the Adobe Elite Support ASP Tema, who in turn reach out to Matt Christensen on the Engineering team to solve the issue. Matt saw that it was just a matter of me checking the Follow active monitor button on the bottom of the Transcipt window. I must have unchecked it without realizing it. Thanks, all!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 17, 2024 May 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for reporting the fix!

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 16, 2024 May 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Forgive the typos on that post...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines