Skip to main content
Participant
October 1, 2024
Open for Voting

Request for Hungarian Support in Adobe Products e.g. premier pro

• October 1, 2024
  • 1 reply
  • 121 views

Kedves Adobe közösség!

Több éve hűséges Adobe-előfizető vagyok, elsősorban az Ön fényképezéséhez kapcsolódó szoftvereit használom, mint például a Photoshop és a Lightroom. Nemrég úgy döntöttem, hogy frissítek a teljes tervére, azzal a szándékkal, hogy bővítsem a videószerkesztési képességeimet az Adobe Premiere Pro segítségével.

Csalódásomra rájöttem, hogy azonban mégis, hogy ugyanazt az előfizetési díjat, mint a többi ország felhasználóit, nem tudok sok Adobe programot, köztük a Premiere Pro-t is anyanyelvemen. Ez nagyon megnehezítette a tanulási folyamatot, mivel csak a feliratos oktatóvideókra tudok támaszkodni ami nem ideális megoldás összetett szoftverek elsajátítására.

Tekintettel arra, hogy a piacon lévő többi szerkesztő szoftver már támogatja az anyanyelvemet, amely magában foglalja a Photoshopot is, az Adobe kínálatában ez a korlátozás és méltánytalan. Remélem, az Adobe fontolóra veszi az átfogóbb nyelvi támogatást minden termékéhez, különösen az olyan felhasználók számára, mint én, akik befektettek a teljes tervbe.

Köszönöm a figyelmet erre az ügyre. Várom válaszát.

Üdvözlettel:
retinagphotography

Title edited by mod.

1 reply

Participant
April 14, 2025

Nagyo jó egy ilyen tökéletes közösség tagjának lenni. Köszönöm a lehetőséget.