Highlighted

How to fix "a low level exception occurred in: h.264(exporter:4)" please..

New Here ,
May 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Last night, suddenly that warning appeared..

 

so I reinstalled premiere pro and AME..

 

but then whenever I try to export, premiere pro alway crash. (I can access 'export set-up', but when i choose incording H.264 (incording format), it stopped)

 

Pleas help me.. 

Adobe Community Professional
Correct answer by R_Neil_Haugen | Adobe Community Professional

Go to your Edit/Preferences/Media tab and un-check hardware accelerated encoding. This seems to fix the problem for some users.

 

Neil

Topics

Crash, Export, How to

Views

2.2K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

How to fix "a low level exception occurred in: h.264(exporter:4)" please..

New Here ,
May 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Last night, suddenly that warning appeared..

 

so I reinstalled premiere pro and AME..

 

but then whenever I try to export, premiere pro alway crash. (I can access 'export set-up', but when i choose incording H.264 (incording format), it stopped)

 

Pleas help me.. 

Adobe Community Professional
Correct answer by R_Neil_Haugen | Adobe Community Professional

Go to your Edit/Preferences/Media tab and un-check hardware accelerated encoding. This seems to fix the problem for some users.

 

Neil

Topics

Crash, Export, How to

Views

2.2K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
May 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Go to your Edit/Preferences/Media tab and un-check hardware accelerated encoding. This seems to fix the problem for some users.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
May 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It works... Thank you master..

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

THANK YOU SO MUCH IVE BEEN TRYING FOR TWO WEEKS UNTIL I FOUND YOU

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jun 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

omg i cant express my gratitude, you legit saved me. I kept getting errors and kept re-installing and deleting the cache files, struggled at the export portion for hours. Thank you soso much 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jul 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have un-checked accelerated encoding but I still get the h.264(exporter:4) error and I am unable to export my project as an mp4, although I am able to export it as a wmv, which is strange. Any advice?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What's the media on the sequence? What created it?

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Aug 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Neil,

My sequence was working perfectly then out of the blue I recieved an error saying "a low level exception occured in device 4. I now have no playback sound in the main sequence but when I click the sound track, it appears in the smaller window and works fine? The sound bar doesn't even move in the main sequence, very strange.

I have been through your process of Edit/ Preferences and this was already off. 

Would love to know your thoughts! 

Jess

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Aug 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What's the media on the sequence? What created it?

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Aug 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem

Screen Shot 2020-08-16 at 17.43.17.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...