Highlighted

Motion Graphics Templates won't open in Premiere Pro

Community Beginner ,
Dec 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I licensed and installed them from Adobe Stock, and they show in my Essential Graphics panel in Pr, but I can't drag them into the Timeline, or anywhere for that matter. Yes, I have After Effects installed. Adobe support keeps telling me to "Reset to saved layout" for the workspace, but that doesn't work either. I have the most recent version of everything. Help, please.

Correct answer by briannacita | Community Beginner

I ended up getting on chat and screen sharing with Adobe and all seems to be working. Thanks for the consideration, Neil!

Views

1.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Motion Graphics Templates won't open in Premiere Pro

Community Beginner ,
Dec 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I licensed and installed them from Adobe Stock, and they show in my Essential Graphics panel in Pr, but I can't drag them into the Timeline, or anywhere for that matter. Yes, I have After Effects installed. Adobe support keeps telling me to "Reset to saved layout" for the workspace, but that doesn't work either. I have the most recent version of everything. Help, please.

Correct answer by briannacita | Community Beginner

I ended up getting on chat and screen sharing with Adobe and all seems to be working. Thanks for the consideration, Neil!

Views

1.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 05, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Dec 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

What is the number-dot-number version of PrPro you have? And please do not waste time with "latest" as the CC Desktop app is wrong so often. Go to the PrPro Help/About dialog and report that number. And the one for AfterEffects.

So, you have the licensed mogrt in a folder showing in the Browse tab of the EGP workspace. You drag that to a track above the clip where you want it, and it won't "stick" to the track? What message does it show exactly, or signs/symbols/ whatever?

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 05, 2017 1
Community Beginner ,
Dec 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Neil! It is 12.0.0. I'm not sure what you means by the Help/About dialog box.

Yes, and yes. The symbol it shows when I drag is either the circle with a diagonal line through it, or one that blinks rapidly with with a clenched hand, +, and box altogether.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 05, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Dec 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

But no message ... and that second thing is new to me, I don't recall seeing that ... huh.

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 05, 2017 0
Community Beginner ,
Dec 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I ended up getting on chat and screen sharing with Adobe and all seems to be working. Thanks for the consideration, Neil!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Dec 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Glad you're working away.

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2017 0
New Here ,
Aug 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I know it has been a while since you had this issue, but how did you solve it? I'm having this issue now in 2020 and can't find a way to solve it. It is driving me crazy!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 07, 2020 0
New Here ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So weird. But I literally just right-clicked on the thing that wasn't working and selected move to "stock templates" and then I went over to stock templates and it would allow me to post to my project. Super weird but I hope this helps someone. 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 1