Highlighted

Timeline disappears when I click on Effects

New Here ,
Jun 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

So this problem has been baffling me for a few days. I've used Adobe Premiere Pro for years, and it's never done this. But I guess I clicked on the wrong thing. The different panels have been all out of whack recently, I accidentally moved a few around. Now, when I click on effects now, to add something like a video transition, the timeline dissapears, making it impossible for me to drag the feature. I have to click on assembly to get it back, but then the effects options close. So yeah, that's maddening. Any help would be great. Thanks!

I actually had to go to Geeksquad. There is a little icon inside the icon for the video in assembly that he clicked, I think he selected "show hidden," and it was fixed. Yeah, I'm clearly not very tech saavy. But thanks anyway!

Views

1.7K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Timeline disappears when I click on Effects

New Here ,
Jun 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

So this problem has been baffling me for a few days. I've used Adobe Premiere Pro for years, and it's never done this. But I guess I clicked on the wrong thing. The different panels have been all out of whack recently, I accidentally moved a few around. Now, when I click on effects now, to add something like a video transition, the timeline dissapears, making it impossible for me to drag the feature. I have to click on assembly to get it back, but then the effects options close. So yeah, that's maddening. Any help would be great. Thanks!

I actually had to go to Geeksquad. There is a little icon inside the icon for the video in assembly that he clicked, I think he selected "show hidden," and it was fixed. Yeah, I'm clearly not very tech saavy. But thanks anyway!

Views

1.7K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 23, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Jun 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting the preferences:

FAQ: How to reset preferences in Premiere Pro?

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:

Reset a workspace

Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.

  1. Do one of the following:
    • Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
    • Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.

from here:

https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn’t work,try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 23, 2018 0
New Here ,
Jun 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I actually had to go to Geeksquad. There is a little icon inside the icon for the video in assembly that he clicked, I think he selected "show hidden," and it was fixed. Yeah, I'm clearly not very tech saavy. But thanks anyway!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 26, 2018 0