• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

illigal charecters in project name

New Here ,
Feb 18, 2020 Feb 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have created a new blank project in the RoboHelp 2017, and i kept the name as "demo1" on my desktop path"C:\Users\gangadharb\Desktop\New Project". But it is showing as the project or path contains illigal charecters. I also not not able to insert images in the new topic. Please help me regarding that.

Thank You,

Teja Gangadhar

TOPICS
Classic

Views

83

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 19, 2020 Feb 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try creating it in Documents>My RoboHelp Projects. If you get the same issue there, then try without an spaces, use underscores. Spaces are not illegal but worth a try.

 

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Feb 19, 2020 Feb 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I can second the use of underscores over spaces.

 

I once had trouble adding a logo image to a responsive HTML output. No matter what I did, change the resolution, change the file type (svg, png, jpg), nothing worked. The file would just not appear. While the original logo from the sample file worked fine. Even Adobe support couldn't figure out what was wrong.

 

Then I noticed that the file that was working had only a single word for a filename (something like logo.png). So I added underscores to my own logo file, and lived happily ever after.

 

No error messages that I was using illegal characters when I selected the logo file with spaces, but it didn't work anyway. So if anything strange happens, replacing spaces with underscores in your filenames or folders is the first thing I'd look at.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp