• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Trying to generate FAQ microcontent to Sharepoint

Community Beginner ,
Nov 24, 2021 Nov 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

 

I am generating a frameless output with an FAQ microcontent to Sharepoint but cannot open the FAQ page from Sharepoint. 

The main page works and I can even search for the FAQ intent and answers in the search box, however, the actual FAQ page does not load. I get an error message that the website is unavailable - for example it says the FAQ_Jaggaer_Online.aspx file is not available.

 

When I search in the actual sharepoint folder there is no aspx file for the FAQ microcontent.

 

If I simply click on the FAQ_Jaggaer_Online.htm file in Windows explorer it works fine. The issue seems to be with opening the site from sharepoint.

 

I have attached some screenshots of the sharepoint folder structure & files.

 

Please help!

Thanks,

Felix

Views

126

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Jan 20, 2022 Jan 20, 2022

Issue was resolved with Release 2020.7.46

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Nov 25, 2021 Nov 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Please use the photo icon to insert images within the post. Seeing an image inline with the text makes it easier for anyone answering or viewing the post.

 

Did it work locally and have you followed the instructions in the About RoboHelp sample project? If yes to both, then this is new stuff so not too much expertise around yet. If no one comes along with an answer, try Support. See https://helpx.adobe.com/contact/enterprise-support.other.html#robohelp for your Adobe Support options. The email link tcssup@adobe.com is recommended as it reaches a team dedicated to Technical Communication Suite products including RoboHelp. 

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 26, 2021 Nov 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I followed the steps on the sample project "Compass Travel".

On my local drive it works without any issues but as soon as it is published to Sharepoint the same error occurs.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 27, 2021 Nov 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

See if this helps. RH2020 Microcontent (grainge.org)

 

I'm not sure it will as your output is working locally. I assume you have checked everything in the local output is on Sharepoint.

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 09, 2021 Dec 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

My output is working locally aswell as on sharepoint. The frameless output exports to the local folder and directly to the sharepoint folder (see below).

The references to the FAQ search for the FAQ file *.aspx which Robohelp does not generate.

Adobe support has not gotten back to me since I logged my query 2 weeks ago.

2021-12-09_15-40-20.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 09, 2021 Dec 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What happens if you try publishing to SharePoint? My understanding is that creating SP output results in a pile of .aspx files & no .htm ones (but I could be wrong about that). Did you e-mail the RH folks? And btw, what's your RH version & is it all patched up?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 10, 2021 Dec 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

So the RH team contacted me. Apparently it is supposed to export aspx files in the SP output but it doesn't - even with the newest Update 6.

They will discuss with the product team and get back to me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 20, 2022 Jan 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Issue was resolved with Release 2020.7.46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp