• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bug - Account Settings not working

Community Expert ,
Dec 27, 2019 Dec 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

METHOD 1:

  1. Click on Avatar.
  2. Select Account Settings.
  3. Nothing happens 😞

 

METHOD 2:

  1. Click on Avatar.
  2. Right-click Account Settings and select open link in new tab...
  3. Wait 5 minutes for browser to resolve to https://community.adobe.com/t5/user/myprofilepage/tab/personal-profile:personal-info
  4. Resulting errors. 
    A lot of spurious HTML code
    Error fetching settings data.  MACROs 4  - 12 This widget could not be displayed

 

If it matters, I'm on Windows 10 desktop and Firefox Quantum 69 (64-bit).

 

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media
TOPICS
Bug

Views

840

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 27, 2019 Dec 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

It is a bug that has been acknowledged, but won't be fixed at least until the next scheduled bug fix release in January.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 07, 2020 Jan 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you, it has been fixed 🙂

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 12, 2020 Jan 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Looks like the bug is back... for me! 😞

ABAMBO | Hard- and Software Engineer | Photographer

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines