• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Why can't I display the posts content when I enter the adobe support community page?

Participant ,
Oct 22, 2019 Oct 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Since the adobe support community website was updated, I have been unable to display the posts of each software page every time I enter. And I can create post normally, but I can't reply to my own post and others' comments. I've also tried the latest versions of Firefox, Google Chrome, Safari and ie11 4 browsers, all of which have this problem. At the same time, I also try to replace other computers and networks. The problems are the same. What's the problem? Is this my account setting problem?Screen Shot 2019-10-22 at 17.35.18.png

Views

162

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 22, 2019 Oct 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Try a different browser.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 22, 2019 Oct 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

OK you have. Must be some setting on your system. Proxy server maybe?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines