Question
ライトルームより、「フォトショップでレイヤーとして開く」をしたところ、【Load Files into Stack.jsxが見つかりません。】と表示があり、レイヤーとして開けません。解決方法はありますでしょうか?
ライトルームより、「フォトショップでレイヤーとして開く」をしたところ、【Load Files into Stack.jsxが見つかりません。】と表示があり、レイヤーとして開けません。解決方法はありますでしょうか?
Already have an account? Login
No account yet? Create an account
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.