Re: "Sign in Required" Loop

Community Beginner ,
Jun 23, 2014 Jun 23, 2014

Copy link to clipboard

Copied

I had the same problem on a PC. After a couple hours with Adobe TS I called Dell TS support and we solved the problem. Had a rouge program in Firefox that was trying to reconfigure my proxy settings. Deleted it. Went into my control panel and deleted some programs that were downloaded in the last couple days. Downloaded Malwarebytes Anti-malware software, ran it to double check my Microsoft Security essentials and all is well.

TOPICS
Activation, Creative Cloud

Views

26.9K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Sep 10, 2016 Sep 10, 2016
I FOUND SOMETHING THAT WORKED FOR MAC USERS!!!1. Open Finder2. Go to /Library/Application Support/Adobe3. Delete the SLCache and SLStore folders (and delete SLStore_v1 if that's there too).4. Right-click on the Adobe folder that you were just in, and click Get Info.5. Click the lock and enter the admin name+password.6. Add your active user account by clicking the + button and clicking Select.7. Give Read & Write permissions to everyone listed at the bottom of the window.8. IMPORTANT: Click the g...

Likes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Jun 23, 2014 Jun 23, 2014

Copy link to clipboard

Copied

What was the program in firefox? I use a mac but I do use firefox.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 23, 2014 Jun 23, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Go to Firefox - Tools - Options - Advanced - Settings. Check if if No proxy is checked. If there is a proxy make note of its name, delete it and check No proxy. I'm not up on Mac's so if there is a freeware virus checked on the web I'd run it. Hope this helps you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 23, 2014 Jun 23, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Well - that wasn't it. Thanks for trying to help!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 10, 2016 Sep 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I FOUND SOMETHING THAT WORKED FOR MAC USERS!!!

1. Open Finder

2. Go to /Library/Application Support/Adobe

3. Delete the SLCache and SLStore folders (and delete SLStore_v1 if that's there too).

4. Right-click on the Adobe folder that you were just in, and click Get Info.

5. Click the lock and enter the admin name+password.

6. Add your active user account by clicking the + button and clicking Select.

7. Give Read & Write permissions to everyone listed at the bottom of the window.

8. IMPORTANT: Click the gear button at the bottom of the window and click Apply to Enclosed Items.

9. Click the lock to lock the folder once more.

10. Open any CC application; this should work now! (After maybe one "Sign-In Required," that is, but it shouldn't pop up more than once!)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Aug 25, 2017 Aug 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

This fixed it for me after only steps 1 - 3 (and 10)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 15, 2018 Aug 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I had tried a number of different suggestions including deleting items in Caches and OOBE. Eventually I uninstalled everything, deleted the folders as suggested here, reinstalled CC and it worked. Thank you!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 26, 2017 Oct 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

GREAT! It worked! Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 04, 2018 Apr 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I still can´t fix this problem. It keeps looping (Im a pc user)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 24, 2018 Apr 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Nothing indicated in this "help" thread actually specifies ANY steps to be taken on a Windows 10 machine.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 13, 2018 Oct 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Finally!! Thank you, after months of not being able to use Lightroom, I'm back in editing action.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 04, 2018 Dec 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

That is a very old installation fix. No need to  uninstall anything.

Go to Applications/Adobe Creative Cloud/Uninstall Adobe Creative Cloud

You now have an option to Repair as well as Uninstall. Click Repair and that should do the trick.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 29, 2019 Jan 29, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Same Issue. Doesn´t work for me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 11, 2019 Feb 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same Problem in my PC.

Can anyone help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines