• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Black screen when in use

New Here ,
Nov 17, 2024 Nov 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

při použití photoshopu, např. po přiblížení, oddálení
, obrazovka vždy na pár sekund zčerná. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat photoshop,
ovladač grafické karty, ale problém stále přetrvává. Už jsem z toho zoufalá. Děkuji za každou radu F.
Bug Unresolved
TOPICS
Windows

Views

112

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
4 Comments
Community Expert ,

Copy link to clipboard

Copied

Can you post information about your system, graphics card and driver?

You could also check out this: https://community.adobe.com/t5/photoshop-ecosystem-discussions/black-squares-when-zooming-in-out-pho...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,

Copy link to clipboard

Copied

Procesor 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700 2.10 GHz
Nainstalovaná paměť RAM 32,0 GB (použitelné: 31,7 GB)
ID zařízení DBEB2697-1214-4457-BBA3-860A74495D47
ID produktu 00326-10000-00000-AA261
Typ systému 64bitový operační systém, procesor pro platformu x64
grafika Nividia rtx2000 6gb

Při používání DXO pure raw nebo Capture one vše běží naprosto bez problému. Jsem z toho frustrovaný, těšil jsem se, jak si photoshop užiji...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,

Copy link to clipboard

Copied

Zkusil jsem podle vašeho odkazu vypnout použít grafický procesor a zatím to pomáha a obrazovka nečerná. Přes to by mě zajímalo, pokud to s tímto nastavením bude v pořádku, proč se to děje. Díky

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Is your system up-to-date? Do you have installed all recent updates and patches for the operating system and the device drivers, especially the graphic driver. Please make also sure that you have installed the Studio version and not the Game Ready version of your NVidia driver.

Check in the Windows Device Manager if there is a Intel UHD GPU aktic. If yes, please try to deactivate this GPU in device manager in Windows and activate the GPU support in the PS preferences. Then check. 

AxelMatt_0-1731857783092.png

My System: Intel i7-8700K - 64GB RAM - NVidia Geforce RTX 3060 - Windows 11 Pro 23H2 -- LR-Classic 14 - Photoshop 26 - Nik Collection 7 - PureRAW 4 - Topaz PhotoAI 3

Votes

Translate

Translate

Report

Report