Copy link to clipboard
Copied
Merhaba , Uygulamarımı Adobe otamatik olarak güncellemiş ve eski sürümdeki eklentiler camera rawdaki presetler silinmiş bunu geri getirmem gerek nasıl geri getiririm ve eski sürümleri 2017 versiyonlarını nasıl yükleyebilirim
Your plugins probably remained in Photoshop folder of 2017 release.
Log out from Creative Cloud Desktop, log in and check for updates.
Copy link to clipboard
Copied
<moved from download&install>
Copy link to clipboard
Copied
How do you know it's Photoshop subject, not Camera Raw?
Copy link to clipboard
Copied
Moderator please change labels of this thread to macOS and Windows (and delete my post).
Copy link to clipboard
Copied
Merhaba , işletim sistemi Windows 10 . Camera raw otomatik olarak güncellendi ve 4 senelik çalıştığım emek çöp oldu hazır ayarlarım eklentilerim hepsi silinmiş
Copy link to clipboard
Copied
What other application do you use together with Camera Raw, Photoshop?
Copy link to clipboard
Copied
Daha önce 2017 Photoshop 2017 cc kullanıyodum. Güncelleme ile 2022 sürümüne geçiş yaptı ve eklentilerim hazır ön ayarlarım silindi. Adobe Clouda Photoshop yüklü olmadığı gözüküyor . Kitaplığı güncellesemde durum değişmedi.
Copy link to clipboard
Copied
Your plugins probably remained in Photoshop folder of 2017 release.
Log out from Creative Cloud Desktop, log in and check for updates.
Copy link to clipboard
Copied
Ayarların içe katarılması gerekmiyor mu ? bir sorum daha var Adobe Photoshop cc 2017 sürümünü nasıl tekrardan lisanslı bir şekilde indirebilirim
Copy link to clipboard
Copied
The setting are imported but only from some later releases to another ones. Photoshop 2017 did not have this feature yet. Regarding downloading that release it's not possible anymore.
Copy link to clipboard
Copied
bu durum gerçekten üzücü . Emekelerimiz çöp oldu
Copy link to clipboard
Copied
Ben Adobeye ödeme yapıyorum ve istediğim sürümü kullanmak istiyorum . 2022 sürümü donuyor . 2017 sürümünü kullanmak istiyorum ama indiremiyorum