Bad Video Dimensions After Export

New Here ,
Mar 16, 2022 Mar 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm trying to export a video with this parametters:

Parameters.png

In Output seems is good. 1350x1080. Click Export without doing anything more.

 

But when exports is finished the video properties are this:

Bad_Dimensions.png

 

I tried to many things but I can't resolve this 😞

(Tried in secuence parammeters change 'Pixel Aspect Ratio' from 'Square Pixels (1,0)' to 'HD Anamorphic 1080 (1,33)' too, but the same problem..)

 

 

Thanks!

TOPICS
Export

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

PAR needs to be 1.0. Turn off hardware encoding and max render and max depth.

See if this will work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

the aR works out to to the same 1.25 so you must be shrinking the image in the advanced video tab or something.

it's a long shot, but sometimes changing the h.264 profile to 6.1, high, enables strange resolutions.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines