Error Compiling Movie | Export Error | Exporter returned bad Result

New Here ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

After upgrading to the latest version.

I have faced an issue on a rendering issue.

If I go to Sequence -> render In and Out it is not rendering.

 

The Error is like this 

Video Preview Editor

Error Compiling Movie

Export Error

Exporter Returned bad result

Writing with exporter: AVI

xxxxx

xxxxx

Aroung Time code: 00:00:00:00

Component: AVI of type Exporter

Selector:17

Error code:19

 

I did following steps to resolve but did not help

1. cleaned media cache files

2. cleaned temp file

3. all source data on native harddrive

4. tried to change OPEN GL to Software only did not work

5. Restarted the machine no luck

kINDLY ADDRESS THE SOLUTION FOR THIS

TOPICS
Editing , Error or problem , Export , Hardware or GPU , How to

Views

400

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Open the sequence settings and change the Preview codec to I frame mpeg only or Prores.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Open the sequence settings and change the Preview codec to I frame mpeg only or Prores.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 05, 2022 Jul 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you so very much!!!! This fixed the issue. I was using an audio file that I created on a windows machine - I think that was causing the problem - this fixed it. Thanks again 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

Sorry about the Error. Could you try some suggestions mentioned here? https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/faq-fix-error-compiling-movie-errors-in-prem...

 

Let us know how it goes.

Thanks,

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I came here with the exact same issue since the latest update. I changed to the I Frame and that is working, so AVI may be the issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines