• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Texture exports are black, thumbnail colours for layers also greyscale. I'm at my wits end.

New Here ,
Sep 05, 2022 Sep 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone,

 

I'm really desperate for help here, to put it briefly when I export my textures they are black/empty. I have tried different texture presets, padding options, adding opacity channels etc. No dice. I have no errors in my log, and I have tried searching for this problem through the forums where the answer usually lies in the padding. As previously stated, this doesn't work for me.

 

A possibly related issue is that after reimporting the mesh after fixing some geo, the colour preview in the layers are all grey. It's very strange and I have never expierenced it before.

 

Any suggestions are appreciated.

 

 

 

38c3530a0912d9f9804cab46823fe4d2.pngda7ad5cbe301a1cbe761c6796ae24c22.png4f1dba65167566170313982069b15fda.png5819db2300909f6cd9c225a3dd655445.png

TOPICS
Bugs & Crashes , Import & Export

Views

18

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation
Resources