• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Cannot post using Firefox/Mac OS

LEGEND ,
May 30, 2012 May 30, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Some time ago I tried to post a reply to a message in a thread on this forum. I was left waiting for adobeforums for more than half an hour and my message was never sent. Same thing has just happened again in another thread. No problems in Safari/win7.

Firefox 12.0, Mac OS 10.6.8.

Views

746

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 30, 2012 May 30, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Thanks, Claudio. It appears to be a node issue. You are probably attached to different nodes in each browser. Jive has been alerted to restart the problem node.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 30, 2012 May 30, 2012

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for the info; let's hope it is as simple as that.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines