Arm drops when I export to ME.

New Here ,
May 18, 2022 May 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

When I create my character in CH it seems to work okay. When his left arm is above waist high it appears to move correctly. At waist high spuracticly (it does not happen all the time) it drops and hangs from the elbow when I use my charcater in AE. Can anyone help? 

TOPICS
Rigging

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 18, 2022 May 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am unclear. Is this problem in AE or ME?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 19, 2022 May 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Me too.  Here is the link to the video https://vimeo.com/711381945 

Here is a link to the second video (https://vimeo.com/711707908 ) where I changed the layers which helped but still is not  perfect. It appears that the performanc in CH is correct put when I encode it to a video file the left arm gets funky. If you need the CH performance let me know. Thanks for any help you can give me. Peace

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines