• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

"Auto" grayed out in Basic Develop panel

New Here ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have just switched to a Nikon Z8, but I have no idea if this is just a coincidence.  Now the "Auto" option is grayed out in Basic Develop panel on Lightroom Classic, regardless of the file type.  Any idea how to make it work again?  Thanks for your help!

 

David355566488v5n_0-1711197859038.png

 

TOPICS
Windows

Views

105

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Looks like the image is still loading. Does it ever finish loading?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Yes, the images are crystal clear and are finished loading.  Auto never un-grays itself.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

While it appears no Basic Panel slider has been moved, Double click on TOne anyway, just to test. See if that un-do's an imaginary Auto Tone.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 08, 2024 Apr 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I restarted the computer, and it was all fixed!  Duh.  Thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 08, 2024 Apr 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Reboot early and often 😆

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines