• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
4

Adjustments Panel Blank

Community Expert ,
Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I had this happen earlier today, and fixed it by resetting Preferences, but I see it has happened again.

image.png

 

I just tried checking Decativate Native Canvas and restarting, but I still have a blank panel, so it looks like 'another' Preference reset, and it does rather annoy me when I have to reset Preferences. 

 

Yep.  The reset got me my icons back...   for now. 😞

 

A thought about the changes to the Adjustment panel.  I'd be happy to put up with the list view if we were able to rearrange the icon order.   I use the same four or five Adjustment layers 95% of the time, so if I could group them together at the top of the list, I'd be happy.

TOPICS
Desktop-Windows

Views

3.5K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 21, 2023 Jun 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem,

I (think) that the graphics card has a role in the matter, given the solution that I found

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 21, 2023 Jun 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Try turning off the "use graphics processor" option, and turning it on only when needed

When u turn it off, you'll need to restart Photoshop, and when u turn it on, u won't

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 24, 2023 Jul 24, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Yes, that fixed it for me. I would not have solved this if not for someone posting the solution. Thank you!

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 21, 2023 Jun 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi all, a couple things to try:

 

Go to Preferences > Technology Previews... and enable “Older GPU mode (pre 2016)” - Restart Photoshop. Does the problem persist?

 

https://helpx.adobe.com/photoshop/kb/troubleshoot-gpu-graphics-card.html#multiple-gpus

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 21, 2023 Jun 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@CoryShubert

 

Cory, in my case this was with a fairly new system with i9-13900K and RTX4080 and Windows 11.  The same issue did repeat itself later that day, but I can't remember if I fixed it with Native Canvas or what.  Since then I had a serious issue with both versions of Photoshop locking up and refusing to shut down.  I had to uninstall Creative Cloud and all Adobe apps, and things seem to be working now, and I can turn off Preset Syncing and still shut down with no delay.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 24, 2023 Jul 24, 2023

Copy link to clipboard

Copied

quote

Hi all, a couple things to try:

 

Go to Preferences > Technology Previews... and enable “Older GPU mode (pre 2016)” - Restart Photoshop. Does the problem persist?

 

https://helpx.adobe.com/photoshop/kb/troubleshoot-gpu-graphics-card.html#multiple-gpus

 

By @CoryShubert

 

Cory, sorry, I didn't test the older GPU setting.

OK, first restart I had icons.  The next four I had no icons. 

I also tried with Older GPU, and Deactivate Native Canvas, and did four restarts non with icons.

I did a couple of restarts with GPU acceleration turned off completely, and was relieved to find that made no difference — I would hate to be without that functionality.

 

Looking back through this thread, I am thinking that my issue was much more intermittant with the previous beta build.  I was going no icons one start in five.  With the current beta build it is more like no icons nine starts out of ten.   I am a lot better off than the poor buggers with no Toolbar icons.  I can live with my problem, but will be happy when it's fixed.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 22, 2023 Aug 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I just had this happen today for the first time. I'm running Windows 10 on an i5-12600k and Radeon 6900 XT video card. Turning on the "Older GPU Mode" did not fix it, nor did resarting the program. When I restarted my computer though it went back to normal.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines