• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Easing handles have weird behavior when keyframe is at the very start of a clip

Explorer ,
Aug 20, 2023 Aug 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi. In some update last year, keyframe easing handles broke in a weird way:

 

When you've got a keyframe at the very start of a clip, it clamps the easing handle distance to some time after it, for some reason.

 

Here's a video of what that looks like, and I also show what I have to do to make it work like I want it to again (moving the keframe to the right, adjust the handle, then move it back to the left again)

Bug Investigating
TOPICS
Editing and playback , User experience or interface

Views

146

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 3 Pinned Replies

Adobe Employee , Jun 05, 2024 Jun 05, 2024

Hello @WangleLine,

I can reproduce this issue on macOS. Are you also on Mac? Let me know. See: How do I write a bug report?

 

Thanks,
Kevin

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee , Jun 06, 2024 Jun 06, 2024

Thanks for the details; we'll have a look!

Status Investigating

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee , Jun 12, 2024 Jun 12, 2024

Hello @WangleLine,

Please try 24.6 Beta. I can no longer reproduce your bug. It might be fixed. Please have a look.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate
7 Comments
Explorer ,
Nov 26, 2023 Nov 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'd be cool to get a fix for this. I use the easing handles on almost every single set of keyframes, and I hate having to move them back and forth just to edit a handle.

 

Cheers,

Line

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Jan 25, 2024 Jan 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi. I apologize for bringing this up again. Thought I'd confirm again this is still happening in 24.1

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Jun 02, 2024 Jun 02, 2024

Copy link to clipboard

Copied

This is still happening in 24.4.1 Build 2

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jun 05, 2024 Jun 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello @WangleLine,

I can reproduce this issue on macOS. Are you also on Mac? Let me know. See: How do I write a bug report?

 

Thanks,
Kevin

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Jun 06, 2024 Jun 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Kevin-Monahan,

Here are my specs:

 

cpu: AMD Ryzen 9 5900X

ram: 64GB ram

gpu: Nvidia GeForce RTX 3080ti 12GB, driver version 360.38

os: Windows 11 Pro

Monitor dimensions: 3840x2160 - twice

 

Working in 2880x1400 sequences, Rec. 709 color.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jun 06, 2024 Jun 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the details; we'll have a look!

Status Investigating

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jun 12, 2024 Jun 12, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @WangleLine,

Please try 24.6 Beta. I can no longer reproduce your bug. It might be fixed. Please have a look.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report