Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Adobe Media Encoder

New Here ,
Nov 08, 2021 Nov 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm having a problem with export after I'd to upgrade my editing. 

I've no idea how to solve this problem and I've checked my timeline and it is all good. 

 

I need your help and really need to export asap. 

TOPICS
Editing, Error or problem, Export

Views

54

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 08, 2021 Nov 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

There seem to be a few people having a similar issue but I'm not familar with it.

But in the short term a possible solution is to try exporting to a different codec (say Prores, AVC-Intra) and if that is successful - then drop that exported file into Media Encoder and then convert to H.264.

 

It's an extra step but may work for you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 09, 2021 Nov 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there!

Sorry about the trouble.  Could you try > Preferences> Media and uncheck the Hardware Decoding option. Does it still give you an Error Compiling Movie?

 

Let us know.

Thanks. 

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines