• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bug to delete pauses. (delete button missing)

New Here ,
Oct 23, 2023 Oct 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When i try delete pauses, my premiere doesn't show delete button.

bug delete.PNG

Views

4.4K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Nov 15, 2023 Nov 15, 2023

Found the solution :

Click on the tree dots on the top right corner select Generate text-based editing transcript

 

Worked for me!

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Oct 23, 2023 Oct 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Both versions of premiere 24.0 and Beta 24.1, happens same bug.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 23, 2023 Oct 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I can't replicate in either Release 24.0 or Beta 24.1.0 Build 57.

 

What operating system?

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 24, 2023 Oct 24, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10 Enterprise - 22H2

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 26, 2023 Oct 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Same issue with my macpro - didn't find a solution yet. Any advice ?Capture d’écran 2023-10-26 à 19.14.58.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 27, 2023 Oct 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@RamonToledo @Emil-Jan27926909ynfq,

 

Edited after I discovered an error in my testing and filed a correct bug report in the Beta bug forum.

 

I see this now in Beta 24.1.0 Build 68. And in Release 24.0.0.

 

I think it has something to do with having a clip with no pauses, including having the minimum pause duration set to a level that produces no pauses. Edit Added: It is true that when you have a clip with no pauses, including having the minimum pause duration set to a level that produces no pauses, the Delete button does not appear. But this has nothing to do with the bug.

 

In that circumstance, it would make sense for there to be no Delete button - there's nothing to delete. But that "flag" seems to stick, so that once the setting is changed and you have pauses, the Delete button does not appear.

 

I did not pin down the complete pattern, but I had examples of it working, then not working after changing settings; I had a source clip that did not work, but when used to create a sequence, it did work.

 

Unrelated to this thread, in the Beta, I had one example of a source clip that had no pauses when I first transcribed it - the pause setting was at 2.5 - and it did not work. When I created a sequence from it, it showed "no dialogue" and appeared to not be recognized by the Text panel at all. Edit (added): When I clicked on a pause, I was adding in/out to the clip. It was just the pause, so had no dialogue. When I created a sequence from the clip, it, correctly, said there was No Dialogue. lol. Mystery solved. When I removed the in/out and created the sequence, all was well.

 

Unrelated, but to put what I learned somewhere, I'll add the following.

 

In the Beta version, when you Filter "pauses," the word "pauses" appears (greyed out) in the search box and a dot appears to the lower left of the Filter icon. "Replace" and "Delete" are both greyed out. They are on the same line with the Results 1/3 and next/previous buttons (as they should be). Once I got a clip that showed the Delete button, Replace is still greyed out (as expected).

 

In Release 24.0.0 (or Beta), if I filter by pause or text, the Delete button on the left toggles between showing/hiding a Delete and Delete All buttons on the right. The Delete button on the left does not, in fact, delete. The Lift/Extract toggle determines what kind of delete it will be. To affect only the transcript/caption content, lock the video/audio tracks.

 

The "Replace" button on the left is also a toggle that hides/reveals the Replace with entry, and the Replace/Replace all buttons on the right.

 

@jstrawn @alexander-riss 

 

Stan

 

 

 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 27, 2023 Oct 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Moving it to Discussions for troubleshooting

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 27, 2023 Oct 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have filed a bug report in the Beta bugs forum. The problem is present in Release 24.0 and in Beta 24.1.0 Build 72.

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-beta-bugs/delete-button-does-not-show-for-filter-pause-o...

 

My speculation above appears to be incorrect. The problem is consistent using Source media transcriptions; it works in Sequences, with source or static transcriptions.

 

Stan

 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 28, 2023 Oct 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried resetting preferences and/or reseting your workspace?
Reset your preferences by holding shift+alt (or option) when you launch Premiere

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 28, 2023 Oct 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@Christian.Z Just tried you advice now and it's still not working on my end.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 04, 2023 Nov 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same issue. I'm on a Windows 10 home edition. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 05, 2023 Nov 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have updated the Beta bug report. The problem remains in Beta 24.2.0 Build 5.

 

What I see in Release 24.0.0 and Beta is that the Delete button appears in Sequence view but not in Source view.

 

I have no explanation for the fact that the screenshots from more than one poster show the problem in Sequenc view.

 

The Workaround is to work in sequence view.

 

If any of you are seeing this in Sequence view, please post a new screenshot and describe what you are doing.

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 05, 2023 Nov 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm sorry for my ignorance, Stan, but I don't understand what you mean by sequence view. Would you mind giving me an example? Sorry again!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 06, 2023 Nov 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Rubito,

 

No problem. There is a steep learning curve to text-based editing. Keep asking any questions you have.

 

To determine what view you have, look at the bottom left of the Text panel/Transcript tab:

StanJones_0-1699272999159.png

 

It is a bit easier to have “Follow active monitor” turned on. For example, if you open a clip in the Source Monitor and then switch to the Text Panel -> Transcript Tab, you will see the transcription of that source clip, or some message about transcribing. If you have no clip open in the Source Monitor, and you select the source monitor view with active monitor off, you will see "no dialogue." If you click in the timeline, it will change the view to the Program Monitor/sequence.

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 15, 2023 Nov 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Found the solution :

Click on the tree dots on the top right corner select Generate text-based editing transcript

 

Worked for me!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 15, 2023 Nov 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@ENKOR Films,

 

Very interesting. I continued to be bothered by screenshots showing the problem in Sequence view. And did more testing after your post. I posted an update in the Beta bug:

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-beta-bugs/delete-button-does-not-show-for-filter-pause-o...

 

I now believe that the problem is in Source view with a source transcript and in Sequence view with a static transcript. And you also see the problem if you nest a Sequence with source transcripts in another sequence.

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 28, 2023 Nov 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Yes!!! This one is the solution for this bug. 
Thanks so much!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 05, 2023 Dec 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

All of the video clips that have audio need to be transcribed in order for the delete button to light up. If only one, or some of them are, then you won't be able to ripple delete the pauses. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 02, 2024 Feb 02, 2024

Copy link to clipboard

Copied

What if i only have 1 video clip

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I edited my Beta bug report to add "In source view" to the title and to explain that I have concluded that this is not a bug, but as intended. See my post here:

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-bugs/quot-the-issue-of-the-disabled-delete-button-quot/i...

 

In part, "...this feature only allows you to delete what is in the timeline/sequence. Which means you must be in SEQUENCE/timeline view...."

 

My edited bug report is here:

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-beta-bugs/delete-button-does-not-show-for-filter-pause-o...

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 28, 2024 Feb 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Although the version is updated to 24.4, the problem still exists.02.png01.jpg

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 28, 2024 Feb 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Using “Generate text-based editing transcript” really fixed things.

But only for use when translating into English.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines