• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Multicam Export is Blank

New Here ,
Feb 29, 2024 Feb 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm having an issue with my export

 

I'm trying to export my project but when it exports all I get is a blank screen.
The audio still works in the export.
I have my clips nested for an interview edit. 
 
 
I have the most up-to-date Adobe Premiere and I'm hard-wired into the internet. 
 
Below Are screenshots of my project and the issue I'm having. 
 
 
Timeline
Screenshot 2024-02-29 at 5.04.35 PM.png
 

My export settings

Screenshot 2024-02-29 at 5.05.00 PM.png

 

What my exports look like
Screenshot 2024-02-29 at 5.04.03 PM.png
 
 
 

 

The errors I get while the project is opened 
 

 

 
Screenshot 2024-02-29 at 5.02.09 PM.png
 

 

 
TOPICS
Editing , Error or problem , Export , Hardware or GPU

Views

56

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 01, 2024 Mar 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

If by any chance you are using the current nvidia studio driver (551.61) roll a driver back.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines