• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Problem loading clips

New Here ,
Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have a big problem, when I load more than 9 video or audio clips or images, in short 9 objects, premiere won't let me proceed anymore, basically the software goes crazy and I can't work anymore. This problem has been giving me for a few days, until a month ago it worked fine

TOPICS
Editing , Import

Views

103

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Mar 25, 2024 Mar 25, 2024

Hello @Fabrizio27482427xj1v,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug. I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? The team will need more info from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Dec 09, 2022 Dec 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thanks, Fabrizio,

May the devs have full details in the following format? How do I write a bug report? If you have an NVIDIA GPU, see if rolling back drivers with a clean reinstallation to 517.xx might help. They are causing a lot of users similar trouble.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 25, 2024 Mar 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @Fabrizio27482427xj1v,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug. I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? The team will need more info from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines