Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Unable to access resource 'S_Error_XI_N_D@2x' (type svg)

New Here ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone,

 

I'm using iMac Pro. When I using Premiere Pro, sometimes it will show that error, I don't know what is it, anyone can help!

 

Screenshot 2021-05-18 at 1.31.59 PM.png

 

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

1.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct answers

Explorer , May 25, 2021 May 25, 2021
Update - In addition to downgrading Premiere, I also had to downgrade Media Encoder as well. Version 15.2 Media Encoder had failed encodes when working with 15.1 Premiere.  I am hoping this is only a temporary downgrade until the next software update. I'm working on an iMac Pro running OS Mojave.

Likes

Translate

Translate
New Here , May 25, 2021 May 25, 2021
Finally, I also downgrade Premiere Pro and Media Encoder to 15.1 as well. It's seem back to normal and no error.Thank you for your suggestion.

Likes

Translate

Translate
Explorer ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same issue as well. Could use some help too. 

I tried clearing media cache, resetting plugin and preferences with no luck.

If I restart Premiere it goes away for a short time.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am also having this issue. I have a 2019 Mac pro 24 Core with the 5700x card and 28 gigs ram, running latets PP and latest Big Sur. Premiere is bringing my computer to its knee's. Everything locks up, or runs so slowly as to be unusable.

I have cleared cache, reset pref's multiple times. It works for a short while, and then it will lock up. 

 

Its driving me nuts.

Screen Shot 2021-05-25 at 4.27.58 PM.png

Screen Shot 2021-05-25 at 4.53.36 PM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

latest

Screen Shot 2021-05-25 at 5.34.14 PM.png

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I was getting those messages and something about .mxf importer.

I just downgraded to 15.1 and there have been no 'S error or mxf messages so far.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Update - In addition to downgrading Premiere, I also had to downgrade Media Encoder as well. Version 15.2 Media Encoder had failed encodes when working with 15.1 Premiere.  I am hoping this is only a temporary downgrade until the next software update.

 

I'm working on an iMac Pro running OS Mojave.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Finally, I also downgrade Premiere Pro and Media Encoder to 15.1 as well. It's seem back to normal and no error.

Thank you for your suggestion.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 26, 2021 May 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Lifesavers!! Did as you did, and for now at least, its working flawlessly.

 

You rock.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 14, 2021 Sep 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

JJ,

Interesting. So you had both kinds of warnings and not just the (type svg) tag? Sounds like it.

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 14, 2021 Sep 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Kevin.

 

The problem is present on on all version after 15.1. I am running a 2019 Mac with 128G Ram, Radion Pro 5700X.

Footage is from a Canon C500MKII and C70.

 

This will sometimes slow down my entire computer, bring it to its knees. Other issues, video stops playing, screen goes white.

 

Hope this helps.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 14, 2021 Sep 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Looks like you got multiple warnings that were similar, TV. Can you give us more details? What kind of footage are you working with? Let us know more. Sorry for your troubles.

 

Thanks,

Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 14, 2021 Sep 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

JJ,

Still having trouble? What more can you tell us about your computer? Is it an iMac or MacPro? Running Big Sur? Can you specify?

 

What kind of footage are you working with? Let us know more along with your computer specs.

 

Thanks,

Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 08, 2021 Jun 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am experiencing this issue as well. do we know if Adobe plans to fix? Do we know the root cause of this? 

This has never happened to me before until today and I havent done anything differently to my knowledge.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 14, 2021 Sep 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ryan,

We have a bug filed, but in current versions, the bug remains unfixed as we cannot reproduce it. Any other clues you can give are welcome.

 

Thank You,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 21, 2021 Jul 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

2019 Mac pro (16 core) user running Big Sur here with similar issues.

All builds since 15.2 have been so unstable they are unusable, especially in projects with a large variety of media types (MXF, .R3D, and prores for example). 

 

Please fix this :). 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 26, 2021 Jul 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same problem here. Until now, I've been working around it by saving my project with a new version name, or changing file path names and relinking footage, but it just crashed so hard my computer auto-rebooted. 

 

Is there a way to roll back project file versions? I'm mid-edit on a version 15.4 project file, and I need to finish without losing progress. 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jul 26, 2021 Jul 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm on a imac pro running Mojave. I recently upgraded to 15.4 and had an issue where it had trouble rendering previews.  The error said something about trying to duplicate a frame or couldn't re-create a frame. I wasn't sure if it was a problem with my project or the new version so I dropped back to 15.1 and the problem did not occur in the older version.

I think you should be able to open your project in 15.1 since it is only a .X version and not a version created in say version 14.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 27, 2021 Jul 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the reply. You're right about .X versions, rollback worked like a charm.

Worth noting, I only had problems with one project that contains BlackMagic MOV footage (crashing, save errors, effect errors, playback only working on audio). All my RED edits ran fine on 15.4. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jul 27, 2021 Jul 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Are you on a mac or pc?  If on mac, what OS? 

My project had a combination of .mxf, .mp4, .mov files.

I can't figure out why the newer versions aren't working.  I don't normally have issues with the upgrades and I wait until the X.1, X.2 versions come out from Adobe before I update.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 27, 2021 Jul 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I'm on MacOS Catelina 10.15.7. 


I haven't had issues updating Adobe until now, and can't update my OS. Wondering if the M1 support is part of the problem when I'm not on an M1 system... but no idea how to test that. 

 

I discovered that Ae 18.4 dynamic link isn't working with Premiere 15.1, so for now I'll keep jumping between Premiere/ME versions until my project is complete. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 30, 2021 Sep 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I know this is an older post but we just upgraded our computer from the trash can to the Mac Pro 2019. 48G ram 16 core. We never experienced a problem using 15.4 on the trash can but I am seeing the error message 'S_Error_XI_N_D@2x (type svg). First I have ever seen this on our trash can. The project we are editing has mixed media including black magic, sony footage and cannon C300 MKII. Primarily Canon. It is a complicated edit with many layers. We were prepared to downgrade to v15.1 but I noticed Apple had a system pro video update. We decided to install and while the error message has no comeback after a week of editing, premier will occassionally lock up. I just finsihed this edit and are plannign on calling Adobe to tray and get an answer. Anyone have any more updates on this problem?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Sep 30, 2021 Sep 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Interesting! I didn't know that these were available! I just thought they were for use with Final Cut.

I'll have to give them a try.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 30, 2021 Sep 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You'll be disappointed JJRiley. Just stick with previous versions unless you want to drive yourself crazy.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

As a professional editor this is a complete nightmare.  What the hell Adobe???!!! Not being able to import from a pro  Sony camera shooting 4K MXF files without issues is just ridicuous! Adobe: Please don't issue updates that "break" your software without backwards compatability.  Super frustrating and time waster.  Why does the error indicate svg when there are no svg files anywhere near my footage files. 

I don't think, as a user, I need to DISCOVER this issue and be "FORCED" to rollback to an earlier version to use it - especially halfway through an edit - for goodness sakes. Really Stupid.  So stupid that I've purchased a copy of FCP and relearning to switch back to FCP.  Get it together Adobe or this pro is OUT!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Stellar comment! 

If helpful, I've been able to resolve this lately by deleting my cashe whenever playback issues begin to pop-up. No need to roll back any longer - phew - but wouldn't it be amazing if the software we paid for didn't need to be micromanaged! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
    • 1
    • 2