• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Voiceovers clips are added to video and suddenly become garbled

New Here ,
Jun 06, 2022 Jun 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

As I go in and add voiceovers to my video on timeline everything works fine.  I move down timeline and record another voiceover without adjusting anything on microphone or PPro and voiceovers become garbled.  I went in and deleted all my media cache files and that appeared to fix it but within a couple of additional clips the voiceover becomes garbled again.  My first few videos were no problems and now I encounter this issue everytime I produce a video and it is getting pretty maddening as it seems like a simple process.  I have a very new computer built specifically to do videos and it never crashes or freezes and renders very quickly so I'm lost as to what is causing this.  Thanks in advance.

TOPICS
Audio

Views

45

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 07, 2022 Jun 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

When not using the mic; make sure Default Input in the Audio Hardware in the Preferences is set to No Input.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 08, 2022 Jun 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Thank you for responding. I will try that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines