Highlighted

Premiere Pro 2020 stopping playback

New Here ,
Oct 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello
My Premiere Pro 2020 is consantly stopping playback during the editing.
And this is not a case of performance or other tech issues known to me. It is just a clean video with no FX.

When I press space to start the playback, it plays for a 1-3 seconds and just stops, like I would be using keyboard to pause it.

Thank you all for responses.

After 2+ hours of trying to solve my problem, I tried disconnecting some of my USB devices, and that worked. I don't know how the hell this solved my problem, but I guess it had to do with my faulty camera.
I'm leaving this here, so maybe someone will find this useful.
Cheers and thank you.

TOPICS
Error or problem

Views

68

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere Pro 2020 stopping playback

New Here ,
Oct 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello
My Premiere Pro 2020 is consantly stopping playback during the editing.
And this is not a case of performance or other tech issues known to me. It is just a clean video with no FX.

When I press space to start the playback, it plays for a 1-3 seconds and just stops, like I would be using keyboard to pause it.

Thank you all for responses.

After 2+ hours of trying to solve my problem, I tried disconnecting some of my USB devices, and that worked. I don't know how the hell this solved my problem, but I guess it had to do with my faulty camera.
I'm leaving this here, so maybe someone will find this useful.
Cheers and thank you.

TOPICS
Error or problem

Views

69

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

try the following:

01. clean media cache

02. trash the preferences

03. delete the render files

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

does it play smoothly in the source monitor?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2020 0
New Here ,
Oct 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you all for responses.

After 2+ hours of trying to solve my problem, I tried disconnecting some of my USB devices, and that worked. I don't know how the hell this solved my problem, but I guess it had to do with my faulty camera.
I'm leaving this here, so maybe someone will find this useful.
Cheers and thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2020 0