Strange Glitch When Selecting Multiple Items In The Timeline

New Here ,
Dec 17, 2020 Dec 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When I simply try to click and drag accross multiple items(video and audio) to move them in the timeline, I see some of the items deselect when i cross over into the audio portion of the timeline(or vice versa). Typically the video/audio that is linked won't have the issue, but sometimes as i continue to drag accross the timeline making my selection, both the linked and unlinked items can go from highlighted to unhighlighted. Not sure if this is a bug i'm experiencing for the past 2 updates or if its a setting that got changed during workflow or prior updates. Any thoughts or insights is appreciated. Thank you!

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

215

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Dec 17, 2020 Dec 17, 2020
Known issue: make sure the marquee touches the top of the track.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Dec 17, 2020 Dec 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Known issue: make sure the marquee touches the top of the track.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines