• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Issue with Painter Viewport

New Here ,
Oct 12, 2023 Oct 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When I load the low (no baking) the color goes through from the body to the shirt.
But no problems with the edges not being welded, and it only happens in Painter's viewport.

 

Version 9.0.1

Window 11

Sean32893129yiee_0-1697162190059.png

 

Bug Unresolved
TOPICS
Bugs & Crashes

Views

53

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
3 Comments
Adobe Employee ,
Oct 13, 2023 Oct 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sean,

 

 

Can you see the issue in the 2D view? Does the problem still occur with Iray Rendering?

 

If so you can try to switch the UV Padding (Texture Set Settings > Channels > UV Padding) to UV Space Neighbor.

 

Best Regards,

 

Cyril Dellenbach (Micro) | QA Support Artist | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Oct 13, 2023 Oct 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

No, but the sceam is at the spot with the issue.

 

Sean32893129yiee_0-1697221970437.png

 

Also, its gone with the rendering:

Sean32893129yiee_2-1697222149264.png

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Oct 17, 2023 Oct 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

As long as the issue doesn't occur in Iray, I'd say the issue is only due to the 3D view and not the textures, therefore the problem shouldn't appear in your rendering software.

 

Still, you can try to increase the shader quality to check if it persists.

 

Quality Shader.png

 

Cyril Dellenbach (Micro) | QA Support Artist | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Resources