P: Constant crashes macOS 10.13.2 high Sierra

1 Vote
LEGEND ,
Jan 23, 2018 Jan 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Adjusting most simple things like, cropping and exposure is almost impossible...all the tools respond extremely slow. Sometimes I have to wait for more then a minute for a crop to work. It is impossible to work with it. In the last few days I have tried whatever I could think of to solve the problem. But unfortunately this is terrible. I simply can not use it. I really hope this can be fixed soon otherwise I would like to cancel my purchase.

Bug Fixed
TOPICS
Android , iOS: iPhone , iPadOS

Views

6

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
8 Comments
Adobe Employee ,
Jan 23, 2018 Jan 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What does the crash report say in it?

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 23, 2018 Jan 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Are you syncing a lot of images currently?

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 23, 2018 Jan 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Parisa,
It could be an issue with your graphics card. Try these steps and let us know if it helps:

Troubleshoot graphics processor (GPU) and graphics driver issues

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 23, 2018 Jan 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Parisa,

Is this happening after upgrading to 10.13.2 or was Lr crashing on previous OS versions(10.13.1 or before) too? What camera files are you working on?

Thanks,
Venkatesh
Venkatesh Penjuri
Adobe Lightroom Team

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Jan 24, 2018 Jan 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your comment Jeffery. Yes indeed a lot of images but the problem seems to be solved. It was a Graphic Card issue. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Jan 24, 2018 Jan 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Venkatesh, thank you for your comment. This is the first time I am working with LR. But the problem seems to be solved. It was a Graphic Card issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Apr 11, 2018 Apr 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What was the graphic card issue? I am having the exact same problem in LR right now.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Community Professional ,
Apr 11, 2018 Apr 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Go to Preferences - Performance and turn off 'Use Graphics Processor'.
-- Johan W. Elzenga

Votes

Translate

Translate

Report

Report