• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Generic error for premiere pro after Update 2024

New Here ,
Mar 22, 2024 Mar 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

When we import our data into Premiere Pro, some clips are not imported and this error occurs.Generic error for premiere pro, And we tried everything, please help me 

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback , Import and ingest

Views

78

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
5 Comments
Adobe Employee ,
Mar 22, 2024 Mar 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

That error is actually fairly specific 🙂  What version of Premiere Pro are you working in?

 

I see DJI in your screenshot. Are all DJI clips from this camera/source failing? Or is one clip succcessfully imported while the next fails?

 

What codec are the failing videos recorded in?

 

Is the error encountered reliably on the same clip(s) each time you attempt to imoprt them? Or is it different clips each time you try to import?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Mar 22, 2024 Mar 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

DJI uses the nastiest set of options for long-GOP encoding of I think any manufacturer out there. I would guesstimate that is the problem here ... some files are so wicked Premiere can't figure them out.

 

I've seen DJI files that had partial iframes, meaning the file went over a hundred frames between complete, actual image frames. Sometimes that needs remuxing at least, if not transcoding, before using.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

The same problem is being created in all my clips, this is the clip of Sony a7siii,I am facing this problem a lot, please help 

 

 

Screenshot 2024-03-23 131516.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

What format/settings for creating those are you using in the A7siii? It has of course quite a few different thing you could be producing, and we need to know which specific setting is a problem.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Mar 23, 2024 Mar 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You can use the free MediaInfo program to get info on your clips. Get the program from the link below and using the 'Tree' view post a screenshot of your clip info: https://mediaarea.net/en/MediaInfo/Download

Votes

Translate

Translate

Report

Report