Ambisonic Audio Imports Tracks 1 and 4

New Here ,
Mar 23, 2022 Mar 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have a stitched 7680x7680 360 3D video (Insta360 Pro 2) that includes ambisonic audio. I also have a separate .wav ambisonic file. I set the sequence audio settings to multichannel adaptive. When the new sequence is created I see that each audio strip has four channels. (pics below) When I import either the video or the audio file, the audio is split onto channels 1 and 4. And it only plays back in the left channel.

 

Any suggestions on what might be causing this?

 

Thanks.

 

Screen Shot 2022-03-23 at 10.31.00 AM.pngScreen Shot 2022-03-23 at 10.30.42 AM.png

 

TOPICS
Audio

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 24, 2022 Mar 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Sorry for the frustration. What happens when you adjust the balance controls? Let us know.

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2022 Mar 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Could you Dropbox a short sample?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines