• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Dynamic Link not working as expected in Premiere Pro 24.3

New Here ,
Apr 30, 2024 Apr 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Dynamic Link is completely broken. The new version is unuseable until you fix that.

TOPICS
Error or problem

Views

159

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 30, 2024 Apr 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @JasonEberly,

Sorry, you're hitting this issue. I don't have any trouble with dynamic link and After Effects. Is that what you're facing? Have you updated both apps? Let me know. Hope I can assist. Be sure to tag me @Kevin-Monahan to get my attention.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 30, 2024 Apr 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem. Unless After Affects is running in the background, footage is showing as missing.
Even if it is running in the background, once I send the sequence to export in Media Encoder, it's showing as missing in ME. At the same time I can see it properly in Premiere and AE.
Screenshot 2024-04-30 135453.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 30, 2024 Apr 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @lukalumen and @JasonEberly,

I apologize for the hardship. Please give the team full details about your case. https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/faq-what-information-should-i-provide-when-a...

 

Since everything is working on my system, the team wants these details to reproduce the case. I'm sorry for the frustration.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 01, 2024 May 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @JasonEberly - Hey, @lukalumen,

Sorry about that. Let me move this post to the Discussions board on its own. I hope that is OK. I hope we can solve this one for you. I apologize for the frustration.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 02, 2024 May 02, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @Kevin-Monahan 
Sorry, I'm in the middle of a couple of big projects. Give me a couple of days to get some breathing room and I'll explain further.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines