Missing Audio Only on Timeline

New Here ,
Apr 20, 2022 Apr 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I downloaded some meme videos from YouTube and dragged them into my premiere pro files. Previewing them within premiere pro works completely fine, but when I drag the clips onto the timeline, the audio is nowhere to be found. The audio tracks are clicked blue. Idk how to fix this and I haven't found anyone with similar issues. The audio doesn't drag over or is completely missing. Pls help thank you!

TOPICS
Audio , Editing , Error or problem

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 21, 2022 Apr 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

The most common user error is not source patching the track.
Solved by first opening clip in Source Monitor. Then drag/insert into timeline.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 21, 2022 Apr 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines