• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

playback glitch.

New Here ,
Feb 01, 2024 Feb 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I have a new Laptop better than my old one.

now I heve a playback glitch in the timeline only at the first few frames of the playhead.

My System is overpowered and I tried every solution from Google and YouTube.

Please help me its really annoying!!!!

Views

114

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi Mike35185375wdmb!

Sorry about the playback issue. What type of media files are you editing (codec/ format, frame rate, frame size)? You can try deleting cache files and see if that helps. 

 

Let us know how it goes.

Thanks,

KR

 

 

Moved to discussions

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines