• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

PP acts strange- cant link clips and so on

Participant ,
Mar 06, 2023 Mar 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I recently (in late february) opened a project that I finished in november to correct some issues. But there was a lot of strange things that ha happened since last time....

-  a lot, ok maybe 7-8, videoclips that never had been editied in to the project suddenly had replaced some clips...

- and this strange phenomena occur in all saved older versions of the project (it´s like I´ve saved this wrong clip a long time ago, but I havn´t done that...)

 

Ok. I replaced them with the correct clips but then the next strange thing occured:

 

- some clips is completely black. I can ses the edited clip with the correct "name" in the timeline and tries to replace them, but the "link media" wont work. I can find the clip in the "project frame/list". How do I do to connect the clip again?

 

Thaks in advance 

Views

74

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , May 02, 2024 May 02, 2024

Hello @jans76253362,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
May 02, 2024 May 02, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @jans76253362,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines