Highlighted

Has anyone else had this audio problem with Noise reduction ?

New Here ,
Aug 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When I apply noise reduction to a clip get of the hiss...it does this well but now theres a ow tone sound like an low alram sound in the back ground?  It does this to every clip I apply it too...especially in the pauses between the person speaking...its almost unseable...?

 

Has anyone else expereinced this?

 

Im puling my hair out!

 

Any help would be greatly appreiciated

 

Darrell

Topics

Audio

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Has anyone else had this audio problem with Noise reduction ?

New Here ,
Aug 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When I apply noise reduction to a clip get of the hiss...it does this well but now theres a ow tone sound like an low alram sound in the back ground?  It does this to every clip I apply it too...especially in the pauses between the person speaking...its almost unseable...?

 

Has anyone else expereinced this?

 

Im puling my hair out!

 

Any help would be greatly appreiciated

 

Darrell

Topics

Audio

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation