Video Filter missing: AE.ADBE Aud Stereo Mixer

Participant ,
Feb 09, 2021 Feb 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I open several old projects (3-4 months ago so not so old) I get the error "Video Filter missing: AE.ADBE Aud Stereo Mixer" and when I play the sequence timeline the sound is distorted.

Please can anybody tell me how to bring AE.ADBE Aud Stereo Mixer back?

Have a nice day,

Davide

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem

Views

195

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 09, 2021 Feb 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Import into new project instead of open.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Feb 09, 2021 Feb 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ann!
Thank you. I had already tried it but it doesn't work. I keep getting that error.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Davide, I'm also getting the same issue. I'm using Premiere Pro 2020 14.0. 

 

Also, are you facing the video being laggy after exporting? I'm facing this as well.

 

Did you find any solution yet? Please lemme know, thanks :'

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines