P: "..." menu in album shared on web doesn't open in Safari

0 Votes
Explorer ,
Aug 06, 2021 Aug 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I used the Lightroom photo sharing feature to generate a link to share some photos with my family. The link works and the photos are displayed. The share is configured to allow photo downloads. When visiting the share in Firefox, clicking the "..." in the upper right-hand corner when all photos are displayed or when viewing a particular photo brings up a menu with a Download option. But when visiting in Safari, the menu doesn't fully appear, so it isn't possible to click on anything in the menu.

 

Here's a screen recording demonstrating the issue: https://www.loom.com/share/f9f59ce632714495ae70070dc56b73c8 

 

 

Bug Fixed
TOPICS
macOS , Web , Windows

Views

49

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct answers

Adobe Employee , Nov 12, 2021 Nov 12, 2021
Updating Status
Status Fixed

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee , Aug 06, 2021 Aug 06, 2021
We have posted a fix for this issue. It should work for you now. Thanks again for calling our attention to it. Richard

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Adobe Employee ,
Aug 06, 2021 Aug 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for sharing this report. I was able to reproduce and have logged a bug to the Lightroom Web development team. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Aug 06, 2021 Aug 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

@richard_coencas No problem, and thank you

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Aug 06, 2021 Aug 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

We have posted a fix for this issue. It should work for you now. Thanks again for calling our attention to it.

Richard

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Aug 06, 2021 Aug 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

@richard_coencas It does indeed work for me now. Thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Nov 12, 2021 Nov 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Updating Status

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products
Bug Fixed

Votes

Translate

Translate

Report

Report