• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
3

Proxies not playing

Community Beginner ,
Jun 12, 2023 Jun 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I usually film and edit in 1080p as my content generally doesnt benefit from going higher, however I have edited 4k previously, and to do so smoothly needed to use Proxies - So lets say its been at least a year. 

Im running the latest version of Premiere, on a (slightly aging) Windows 10 editing machine, but has done me well in the past. 

Yesterday I filmed some aerial shots on my new DJI Mini 3 Pro in 4K 30 (29.97) 
I set up the Ingest settings to create proxies, which it did, and attached correctly. 

However... in my Program AND Clip windows, the proxy does not play when enabled. it just sits on one frame despite the clip apparently playing. If I turn off proxies the original plays.


Ive tried both MP4 (low res) and ProRes (Low res) same result.  

Bug Unresolved
TOPICS
Import and ingest , Performance or Stability

Views

98

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
2 Comments
Advocate ,
Jun 12, 2023 Jun 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

What ingest (proxies) settings did you use?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 12, 2023 Jun 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Will confirm when I get home. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report