• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

After Effects Dynamic link keep crashing in Premiere

Participant ,
Feb 23, 2024 Feb 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

I think this is a bug that really needs sorting as it's been happening for about half a year now. Not always, but most of the time, when I'm using an After Effects file in Premiere the connection keeps getting lost, and a bar will appear mid-way through the After Effects track as though the file needs relinking. In my program monitor I'm seeing the red "Media Offline" image. It's hit or miss whether relinking works or not, but even when it does the media offline warning reappears 2 minutes later. 

This is really making all of my projects so difficult. I have to resort to exporting After Effects files for Premiere which comes with its own issues.

 

Robbie

TOPICS
Export

Views

179

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Feb 23, 2024 Feb 23, 2024

>Not always, but most of the time...

 

Intermittent issues; our favorite! 😉


What's happening on your system, every 2 minutes or so? Is someone else accessing the .aep file? Is the .aep file on shared storage?

If you can you provide step-by-step instructions which reliably reproduce the issue, we'd be happy to pursue it further. 

 

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Feb 23, 2024 Feb 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

>Not always, but most of the time...

 

Intermittent issues; our favorite! 😉


What's happening on your system, every 2 minutes or so? Is someone else accessing the .aep file? Is the .aep file on shared storage?

If you can you provide step-by-step instructions which reliably reproduce the issue, we'd be happy to pursue it further. 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Feb 23, 2024 Feb 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

As far as I'm aware, there isn't anything that happens on my system every 2 or so minutes, so I can't give a step-by-step in that regard. I am just creating the AE file, saving it, open my Premiere project, importing the AE file which works, but it then relinks later. It also seems to happen every time I open the project. No-one else is accessing the .aep files, it's not on shared storage. 

 


It just seems to be that relinking is solving the situation but not lasting. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 23, 2024 Feb 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

We can't reproduce the behavior here, based on what you've posted; let us know if you become aware of other contributing factors.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 09, 2024 May 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello @Robbie34135385e7mh,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the required information here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
May 10, 2024 May 10, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Kevin, yes I'm still experiencing this. I will create a bug report. I'm quite surprised that it's not able to be reproduced as this has happened for me on multiple accounts and multiple devices. Hopefully the team will see the bug report and sort things out because it is really affecting my work now. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines