• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Issue exporting motion graphic template

Community Beginner ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot 2022-12-02 at 09.53.57.png

I am unble to export my animated text as a motion graphic. When I click the otption to do so this is as far as it goes. The menu that would allow me to assign the directory and add the description does not show hence the graphic goes unsaved. I was able to save graphic templates before so I'm wondering if there was a change in settings which may have cause this issue. I have also uninstalled and reinstalled the app and installed an older version and I still have the same problem. I am really confused can someone help me?

TOPICS
Effects and Titles , Export , User interface or workspaces

Views

243

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Mar 25, 2024 Mar 25, 2024

Hello @ChArdobe,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug. I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? The team will need more info from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I rest them and it's still not working

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

how did you reset the preferences? try holding "Option" while premiere pro is running on the splash screen,

keep holding it until the software launches 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello Carlos,

That's the way I reset it and it still didn't work. I'm going to to update my OS and see if that fixes anything.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi, please confirm the version that you are using.

Did you give Premiere all the permissions required in System Preferences/Privacy? It might need full disk access.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am using version 23 and I believe I accepted all permissions. How can check that all permissions are granted?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Usually, you go on System Preferences, Privacy and you would notice if you still need to grant access to certain apps, there should be a prompt.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I tried that and there was nothing that needed permission 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, I tried...

I'm sure someone else will chime in with a relevant idea.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thank you helping 🙂

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ch,

Do a Get Info on the destination folder and unlock it. Reset R/W permissions for the folder. Be sure to include the enclosed items in the drop-down menu. I hope this helps.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 06, 2022 Dec 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello Kevin, 

I have tried your suggestion and it still didn't work. I also reset the app preferences again and it didn't work too. I am thinking about uninstalling the app and deleting all attached files and anything and hopefully it works.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 25, 2024 Mar 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @ChArdobe,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug. I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? The team will need more info from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines