I'm having trouble rendering

New Here ,
Feb 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Good morning, I have an NVIDIA 1660 OC video card and when I'm going to render using the Media Encoder 
or Premiere Pro the videos are being rendered with the processor and it's reaching 100% of the CPU, I don't
know how to solve this

 

TOPICS
How to

Views

52

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Feb 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Já tentei usar uma opção do Media Encoder de Renderizar com uma placa de vídeo e mesmo assim minha CPU atinge 100%

 

Moved from Using the Community (which is about the forums) to the correct forum... Mod
To find a forum for your program please start at https://community.adobe.com/

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Most Valuable Participant ,
Feb 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
7d Produções AUTHOR LATEST
New Here ,
Feb 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I haven't been able to solve it yet, it has more technical information but none has solved my problem

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more