• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

[Webpage] Goes 404 efter a few minutes

Explorer ,
Apr 23, 2024 Apr 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

So when i publish a webpage using Express, the link works fine for a little while and it can be viewed by others but as a few minutes pass the link just goes to a 404 and the same page can't be found anymore? What's going on?

Bug Unresolved
TOPICS
Desktop Web , Mobile Web

Views

89

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
4 Comments
Adobe Employee ,
Apr 23, 2024 Apr 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Wimbus 

 

Sorry to hear about your difficulties. How long did it take before it happened on your side? Are you the only one with rights to the project? Can you provide an example webpage that this happened with? You can send me a private message here through the forums too if you don't want to post it here publicly.

 

Thanks,
Dave


Test: https://new.express.adobe.com/webpage/pzwCj67GDsciY

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Apr 23, 2024 Apr 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I've sent you a message!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Apr 26, 2024 Apr 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Wimbus 

 

I sent you a few recent messages. Is the issue resolved for you now?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Apr 30, 2024 Apr 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @Wimbus 

 

Just following up. Is this working for you now?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report