• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

How can I stop AE from clearing asset colour coding every time the project is saved?

New Here ,
Jun 20, 2024 Jun 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I am currently working on a slideshow and have about 250 individual photos loaded in my assets bin.  As I use one I'm putting a colour code on it so I don't repeat any individual shots.  Every single time I save my project, all those colour codes are removed.  Can anyone tell me how to stop this? 

Bug Unresolved
TOPICS
Troubleshooting

Views

55

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
2 Comments
LEGEND ,
Jun 20, 2024 Jun 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Shouldn't happen. Sounds like a bug. Either way, check the label settings in the prefs and consider marking your stuff by renaming it with a prefix or whatever.

 

Mylenium 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jul 05, 2024 Jul 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That doesn't sound right. Do you mind sharing a screen recording showing the issue? We'd like to investigate it.

Looking forward to your response.

 

Thanks,
^Nishu

Votes

Translate

Translate

Report

Report