• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

AFTER EFFECTS MEDIA ENCODE PIXELATED EXPORT

Community Beginner ,
Jul 03, 2023 Jul 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I recorded with a sony Sony A7III with recording setting at 60p 50M. I was working on after effects just cutting some clips and exporting as I usually do in Media Encoder but the final video is pixelated, any idea what is causing this?

angelica22537740wodu_1-1688442594941.png

angelica22537740wodu_0-1688442095362.png

angelica22537740wodu_2-1688442648414.png

 

 

TOPICS
Import and export , Preview

Views

132

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 04, 2023 Jul 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi angelica22537740wodu!

Sorry about the issue. Can you share your system details (OS, CPU, RAM, GPU)? Does it happen with Sony files specifically? 

What happens when you export directly from AE? 

 

Let us know. Happy to assist.

Thanks,

Kartika

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 11, 2023 Jul 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

angelica22537740wodu_0-1689099946737.png

no this is the first time it happens to me, I have worked with the same camera before editing videos, this happened with these files. In the end I exported them with other setting outside my usual because of deadlines. 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 11, 2023 Jul 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for sharing the details. The target bitrate set in your export settings (10 Mbps) is a bit low, considering the output frame size (4k). Setting a low bitrate can add compression artifacts to your video. Could you increase it to about 50 Mbps and let us know if that helps? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines