• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Can't open AE due to sapphire plugin?

New Here ,
Mar 09, 2024 Mar 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello, first post on this sight

 

Like a few other people I've seen, I'm having issues with opening after effects as it keeps saying that the Sapphire plugin does not exist.

 

I've tried basically everything, reinstalling, deleting sapphire folders, and even the "/Library/Application Support/Adobe/Common/Plug-ins/7.0/MediaCore/" thing, but for me it does not show a plugins folder. Are there any updated solutions to this?

TOPICS
Error or problem

Views

75

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 09, 2024 Mar 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Site ** my apologies for misspellings

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 09, 2024 Mar 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

After Effects should still launch if a plugin is missing.

 If the application is not launching, try Safe Mode.

Also, double-check that the missing plugin has not been disabled by Effects Manager.

More information is available here:  https://helpx.adobe.com/after-effects/using/effect-manager.html


Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines