• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Error when exporting Mogrt - Dynamic Link required even when not using c4d renderer

New Here ,
Apr 02, 2021 Apr 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to export a Mogrt with media replacement, which doesn't work with Dynamic Link. That's cool. I'm not using the C4D renderer, Cineware, or C4D files. I'm not even using 3D space at all. But I still get the error message - 

 

"This Motion Graphics template requires Dynamic Link, which does not support Media Replacement controls. Please remove the Media Replacement controls or ensure that Dynamic Link is not required.

The Following filetypes, renderers or effects are only supported via Dynamic Link: CINEMA 4D"

 

How do I ensure that Dynamic Link is not required?

 

TOPICS
Error or problem

Views

4.5K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Apr 02, 2021 Apr 02, 2021

I figured it out. Apparently this means going through every precomp, opening the comp setting and making sure the renderer is classic 3D. Does anyone know a better/faster way to do that?

 

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Apr 02, 2021 Apr 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I figured it out. Apparently this means going through every precomp, opening the comp setting and making sure the renderer is classic 3D. Does anyone know a better/faster way to do that?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 20, 2021 Nov 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I also had this kind of error. Removed AE Mocha effect from the layers. Shortly, all effects which are not exist in Premiere Pro have to be removed.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Oct 17, 2023 Oct 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for sharing your solution. I received the same error today and this was very helpful to find. U R Z Best!!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 08, 2024 Feb 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you so much for this tip. Saved me a lot of time pulling my hair.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 02, 2022 Jun 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I was getting the same error even though I was only adding shape layers to the EGP-- no media, 3D or otherwise.

Your self solution did the trick. Thanks for saving me continual hours of frustration.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines